Numere auto Bulgaria

Фабрика за номера

Добре дошли във Фабрика за номера, румънска концепция посветена предимно на табелите тип автомобилни номера и поставки за регистрационни номера, и сайта, в който можете да изберете и конфигурирате табели, изработени дигитално или релефно.

Винаги имаме в наличност повече от 80 модела алуминиеви табели за автомобили, в най-различни разновидности и цветове.

Тези табели са в по-голямата си част за забавление, например могат да бъдат подарък за любим човек при успешно преминаване на изпита за свидетелство за управление на МПС, табели за бебета (на които е изписано името на детето и в ляво се слага знамето на страната, а в дясно рожденната дата), табели за младоженци (с  имената на двамата и поставени в средата халки или само „Младоженци”) за деня на сватбата, можем да изработим релефни и светлоотразителни табели, на които фоновото изображение да бъде фотография или логото на Вашата компания или клуб... и примерите могат да продължат в зависимост от Вашето въображение.

Тук можете да откриете и табели с практически характер, като табели за паркоместа и пощенски кутии, улични табели или предупредителни табели „Гараж! Паркирането забранено!” и т.н.

Следвайки нашето меню за конфигурация, бихте могли да изберете вида на табелата и автомобилния номер, като имате на разположение, освен цифрите и буквите от азбуката, приблизително тридесет символа, между които различни фигурки и препинателни знаци, например: подкова, четирилистна детелинка, сърца, @ ,& ,!, халки, камион и др. Те могат да бъдат използвани при изписването на текста върху табелите. След изготвянето на табелите, в съответствие с персоналните Ви нужди, можем да доставим и качествени вентузи за закрепянето им върху различни повърхности или поставки за автомобилни номера.

Стъпките за направа на автомобилна табела, такава каквато я искате, са много лесни и можете да имате Вашата персонална табела за приблизително два дни за цялата страна, достатъчно е само да изберете чрез клик желаната табела от рубриката с продукти, след което програмата за конфигурация се стартира и с двоен клик върху табелата можете да напишете каквото искате, съобразно ограниченията в нейния размер, който обхваща между 1 и 32 символа.

Ако имате авто сервиз или компания с много автомобили, или дори само един автомобил и желаете поставки за авто номера, с изписани координатите на Вашата фирма, при нас можете да си поръчате такива, принтирани дигитално, чрез специализирана UV технология или ситопечат (с наситени цветове и устойчиви на драскотини). Цените варират в зависимост от количествата.

По желание изработваме всякакви надписи за външни или вътрешни обозначителни пана върху метални или пластмасови поставки, във всякакви размери и за всякакви приложения, според нуждите на Вашия бизнес.

Трябва да знаете, че Фабрика за номера всъщност е нова концепция, която прилага на практика Вашето въображение в областта на персонализираните автомобилни номера и дизайна на автомобилни табели. Ние сме румънска компания, която си е поставила за цел да предлага разнообразни услуги, затова нашите табели се променят постоянно, а офертите ни стават все повече и по-разнородни от ден на ден.

Въпреки че нашите продукти може често да изглеждат обикновени, те не се намират в крайпътните магазини, по пазарите и сергиите или на търгове, и не биха могли да бъдат изработвани на място.

Вместо това имате възможност да поръчате поставки или табели тип автомобилен номер и да споделите Вашите идеи тук, на нашия сайт, където Ви очакваме по всяко време.

Нашите табели не са предназначени за автомобилното движение в Румъния или в България, те имат развлекателен характер, не съдържат елементи за секюритизация и целенасочено нашите шрифтове са различни от използваните при румънските и българските автомобилни регистрационни номера - нашите продукти могат да бъдат използвани успешно за практически цели, като например табели за паркомясто, предупредителни табели и т.н. Следователно НЕ ПРАВИМ ТАБЕЛИ С РЕГИСТРАЦИОННИ НОМЕРА НА МПС и не издаваме автомобилни номера за движение, нямаме и не разпространяваме стикери за технически прегледи или временни номера, затова трябва да знаете, че не поемаме отговорността, в случай, че нашите продукти са използвани нелегално.

ЕЛЕКТРОНЕН БЮЛЕТИН

Абонирайте се за новостите и промоциите!
dmca автомобилни табели
МЕТАЛ ПРИНТ ООД е вписан в Регистъра за администратори на информация с личен характер в Комисията за защита на личните данни.
Copyright © 2005-2015 numerepersonalizate.ro - Марката “Фабрика за номера” е собственост на МЕТАЛ ПРИНТ ООД.
Сайтът Fabrica de Numere може да бъде намерен и на интернет адрес www.numereauto.ro.
Комисия за защита на потребителите